اینترنت یه فرصت عالیه که بتونی میوه خشک بفروشی و حسابی سود کنی. تو این مقاله، از صفر تا صد راه اندازی یه کسب و کار آنلاین برای فروش اینترنتی میوه خشک رو بهت یاد میدیم. با ما همراه باش تا یه عالمه مشتری تو سراسر کشور پیدا کنی و پول پارو کنی!

چکیده مقاله

این روزا میوه خشک نسبت به چند سال قبل خیلی طرفدار پیدا کرده! چون هم سالمه هم مغذیه هم اینکه احساس سیری میده و چاق کننده نیست. پس اگه دنبال راه انداختن یه کار پر سود و پر رونق میگردین، میتونین به فروش آنلاین میوه خشک فکر کنین. اینطوری هم یه کار خوب برای خودتون دست و پا میکنین و هم به سلامتی مردم کمک میکنین. شاید فکر کنین که دیگه بازار میوه خشک اشباع شده و جا برای کار نیست. ولی آمارها یه چیز دیگه می‌گن! مصرف میوه خشک تو ایران توی این 5 سال حسابی بالا رفته و  این نشون می‌ده که هنوزم تو این بازار جا برای کار هست و می‌تونین پول خوبی ازش دربیارین.

به عنوان یک پیشنهاد دوستانه، قبل از اینکه به تامین یا تولید میوه خشک فکر کنین، بهتره به فکر بازاریابی و فروش باشین. چون حتی تو بهترین حالت اگه یه دستگاه برای تولید میوه خشک تهیه کنین اما نتونین محصولتون رو بفروشین قاعدتا ضرر کردین. به صورت کلی برای فروش میوه خشک هم می‌تونین به صورت حضوری اقدام کنین، هم اینکه به صورت آنلاین از طریق اینستاگرام، وب سایت شخصی یا حتی وب سایت‌های واسط مثل باسلام. که قطعا هر کدوم خوبی و بدی خاص خودشو داره! مثلا فروش حضوری خیلی وقت و انرژی می‌خواد یا فروش از طریق اینستاگرام در صورتی میتونه مفید باشه که بتونین محتوای جذاب تولید کنین. (داخل مقاله هر کدوم از روش‌ها رو کامل توضیح دادیم)

برای تامین میوه خشک هم میتونین یه دستگاه تولید میوه خشک خریداری کنین هم می‌تونین با تولید کننده‌های دیگه به صورت دراپ شیپینگ همکاری کنین. یعنی اینکه شما محصول رو بفروشین و اونا محصول رو با نام و نشون خودتون برای خریدار ارسال کنن. 

 

 

چطور با فروش میوه خشک پول پارو کنیم؟

اگه میخواین یه کسب و کار پر سود راه بندازین و عاشق میوه خشک هم هستین؛ این مقاله دقیقا برای شما نوشته شده. ما توی این مقاله از صفر شروع میکنیم و مهمترین نکات برای راه اندازی این کار رو بهتون یاد میدیم. پس نگران نباشین و تا تهش با ما همراه باشید. یه ضرب المثل معروف بین بازاریاب‌ها هست که میگه: "قبل از اینکه جوجه رو بشماری، تخم مرغ رو بشمار!" یعنی چی؟ یعنی قبل از اینکه محصولتون رو تولید کنین، باید بفهمین که چطوری می‌خواین بفروشینش! حالا این حرف چه ربطی به میوه خشک داره؟ بازار میوه خشک خیلی شلوغه و پر از رقیب‌های کله گنده! اگه می‌خواین توی این بازار موفق باشین، باید از همین الان برای بازاریابی محصولتون برنامه ریزی کنین. در ادامه، 3 تا از بهترین روش‌های فروش میوه خشک رو بهتون میگم تا با خیال راحت شروع به کار کنین:

 

روش 1: فروش میوه خشک به صورت حضوری

اگه میخواین میوه‌های خشکتون رو تو بازارهایی بفروشین که رقیباتون حضور دارن، باید میوه‌های خشکتون از نظر کیفیت، بسته بندی، تنوع و قیمتگذاری نسبت به رقیباتون بهتر باشه تا بتونین مشتری‌های بیشتری پیدا کنین. البته از اونجایی که مغازه‌ دارها با میوه خشک آشنا نیستن، راضی به خرید از شما نشن. برای همین باید بیشتر تلاش کنید و صبر داشته باشید تا بتونید اون‌ها رو متقاعد کنید.

فراموش نکنید که وقتی می‌خواید محصولتون رو به مغازه‌ها بفروشید، ممکنه خیلی‌ها بهتون جواب منفی بدن. این یه چیز عادی هست و نباید ناامید بشید. باید با روحیه قوی به تلاشتون ادامه بدید.

فروش حضوری میوه خشک

 

روش 2: فروش میوه خشک به صورت آنلاین از طریق اینستاگرام

علاوه بر اینکه میتونین میوه خشک رو توی مغازه یا بازار بفروشین، اینستاگرام هم یه فرصت عالیه که مشتری‌های جدید پیدا کنین و کلی میوه خشک بفروشین!  باور کنید یا نه، توی این بازار شلوغ اینستاگرام هم برای شما جا هست! فقط کافیه یه کم خلاقیت به خرج بدید و یه پیج جذاب و متفاوت بسازید. همه چیز با محتوای جذاب و کاربردی و البته آموزشی شروع میشه. پس وقت بذارین و سبک محتوای خودتون رو پیدا کنین.

قدم بعدی نوشتن کپشن هست. کپشن‌های گیرا هم می‌تونن خیلی به جذب فالوور و افزایش فروش زعفرانتون کمک کنن. توی کپشن، یه داستان کوتاه و جذاب درباره عکس یا محصولتون تعریف کنید. قدم بعدی انتخاب هشتگه. هشتگ‌ها مثل یه برچسب می‌مونن که به بقیه می‌گن توی پیج شما چه خبره. پس وقت بذارید و بهترین هشتگ‌ها رو برای پیج فروش میوه خشک پیدا کنید. 
یه نمونه پیج اینستاگرامی که خیلی خوب کار کرده، پیج "تردینو" هست که داره محتوای حال خوب کن تولید میکنه. جالبه که اصلا محتوای آموزشی هم نمیذاره اما با همون محتوای حال خوب کن تونسته کلی موفق باشه چون سبک خودش رو پیدا کرده.
خلاصه که تولید محتوای جذاب از همه چیز مهمتره. هر کسی باید سبک محتوای خودش رو به مرور زمان پیدا کنه.

فروش اینترنتی میوه خشک در اینستاگرام

 

 

روش 3: فروش میوه خشک به صورت آنلاین از طریق وب سایت

حالا که با دوتا روش فروش اینترنتی میوه خشک آشنا شدین؛ باید یه روش خفن دیگه هم بهتون بگم که عالیه! بهترین راه برای فروش آنلاین میوه خشک، طراحی سایت فروشگاهی هست. میدونید چرا؟ چون این روزا خیلی از مردم به جای اینکه برن مغازه، از توی خونه خرید میکنن. از طرفی داشتن یه فروشگاه اینترنتی یه عالمه مزیت داره. مثلا:

  • میتونین محصولات و برندتون رو به بهترین شکل ممکن معرفی کنین.
  • مشتری‌های بیشتری بهتون اعتماد میکنن.
  • خرید کردن برای مشتری‌ها خیلی راحت‌تر میشه، مخصوصا اگه بخوان یه عالمه میوه خشک بخرن.
  • میتونین فروش بیشتری داشته باشین و در نتیجه پول بیشتری دربیارین.

یه نکته مهم! اگه میخواین سایتتون توی گوگل بالا بیاد و مردم بتونن راحت پیداش کنن، باید سئو بشه تا از گوگل ورودی بگیرین و حسابی بترکونید. چون در غیر اینصورت کسی از این وب سایت باخبر نمیشه. بنابراین اگر کاری کنی که وب سایتت با کلمات کلیدی مرتبط با میوه خشک داخل گوگل دیده بشه، می‌تونی روی فروش آنلاین این محصول از طریق وب سایت خیلی امیدوار باشی. در جدول زیر میزان بازدید کلمات کلیدی مرتبط با میوه خشک رو لیست کردیم که بدونی حدودا ماهیانه چه تعداد ورودی می‌تونی داشته باشی.

 

میزان ورودی از گوگل با عبارات حاوی میوه خشک
کلمه کلیدی میزان ورودی میزان رقابت
میوه خشک 2500 13
خواص انجیر 1700 16
آلو شابلون 480 5
قیمت میوه خشک 410 16
خواص توت سفید 320 10
طرز تهیه میوه خشک 290 10
میوه خشک پفکی 210 3
خواص زردآلو خشک 180 9
انواع میوه خشک 150 7
کالری میوه خشک 120 6
خواص سیب خشک 90 4
چیپس میوه 90 8
میوه خشک عید 80 7
کیوی خشک 80 7
موز خشک 80 9
خرید میوه خشک 170 10

 

راه اندازی وب سایت برای فروش اینترنتی میوه خشک

 

 

 

میوه خشک را از کجا تامین کنیم؟

بعد از اینکه حسابی برای بازاریابی و فروش محصولتون برنامه‌ریزی کردید، می‌رسید به یه مرحله خیلی مهم، یعنی "تامین محصول". تو این مرحله باید یه فکری به حال این بکنید که چطوری می‌خواید محصولتون رو به دست مغازه‌ها و یا مشتری‌های عادی برسونید. به صورت کلی؛ دو تا راه برای تامین محصول وجود داره و انتخاب بهترین روش به چیزای مختلفی مثل نوع محصول، سرمایه اولیه، نیازهای بازار و اهداف شما بستگی داره. این دو تا عبارتند از:

تامین میوه خشک برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی میوه خشک

 

 

روش 1: تامین میوه خشک به روش دراپ شیپینگ

اگر تازه می‌خواین شروع کنین و پول زیادی هم ندارین، "دراپ شیپینگ" یه راه عالیه برای اینکه بتونین محصول بفروشین. تو این روش، شما به عنوان صاحب مغازه، لازم نیست انبار داشته باشین و محصولاتی رو که می‌فروشین انبار کنین. به جاش، با یه آدم یا یه شرکت که کارش پخش و فروش محصوله (عمده‌ فروش) کار می‌کنین و اون وظیفه‌ داره که محصول رو مستقیم برای مشتری بفرسته. تو این روش، به جای اینکه کلی پول خرج کنین و خط تولید راه بندازین، با یه تولیدکننده میوه خشک معتبر کار می‌کنین و محصولاتی رو که اون تولید می‌کنه می‌فروشین.

مزیت دراپ شیپینگ اینه که از اولش لازم نیست زیاد پول خرج کنین و می‌تونین زود کارتون رو شروع کنین. البته اولش سودتون کمتره، ولی نگران نباشین! آدم‌های کاربلد توی کسب‌ و کار می‌گن که بهتره اولش با پول کم شروع کنین و به جای سود زیاد، دنبال این باشین که بفهمین چی می‌خواین بفروشین. بعدش می‌تونین با سودتون کار رو گسترش بدین و با تولیدکننده‌ها و مشتری‌ها رفیق‌تر بشین.

دراپ شیپینگ میوه خشک برای فروشگاه اینترنتی میوه خشک

 

روش 2: تامین میوه خشک با تولید مستقیم

اگر می‌خواید خودتون میوه خشک درست کنید، دو تا کار مهم رو باید انجام بدید. اول؛ یه دستگاه میوه خشک کن بخرید. این دستگاه‌ها مدل‌های مختلفی دارن. اگه میخواین کم کم شروع کنین، یه مدل خونگی براتون کافیه. اما اگه میخواین یه کارگاه راه بندازین و میوه خشک رو به تعداد زیاد تولید کنین، باید یه دستگاه صنعتی با قیمت بالا بخرین. دوم؛ به جز دستگاه میوه خشک کن، به یه سری وسیله دیگه مثل اسلایسر میوه و هسته گیر هم نیاز دارین. یادتون باشه که قبل از شروع فروش میوه خشک، باید مجوزهای لازم رو هم بگیرید. برای مجوز مشاغل خانگی، باید یه فضای 12 متری داشته باشید و برای مجوز مشاغل غیرخانگی یه فضای 60 متری براتون کافیه. برای گرفتن مجوز هم، باید به وزارت کار، رفاه و امور اجتماعی مراجعه کنید.

تولید میوه خشک برای راه اندازی فروش اینترنتی میوه خشک

 

بسته‌ بندی میوه خشک رو خیلی جدی بگیرین

شما تا اینجا کارهای سخت رو انجام دادید و هفت خوان رستم رو پشت سر گذاشتید. حالا فقط یه مرحله دیگه مونده، اونم بسته بندی محصولتونه. اگه میخواید تو این کار موفق بشید و میوه خشک‌هاتون رو به صورت آنلاین بفروشید، باید از بسته بندی‌های معمولی که تو بازار هستن دوری کنید و دنبال یه چیز خاص و منحصر به فرد باشید. بنابراین اول یه نگاه به بازار بندازید و ببینید بقیه چه جوری محصولاتشون رو بسته بندی می‌کنن، بعدش یه طرح خلاقانه و جذاب برای بسته بندی خودتون انتخاب کنید تا مشتری‌ها با یه نگاه عاشقش بشن.

اگه مشتریاتون توی بازارهای محلی خرید می‌کنن، باید یه بسته‌بندی ساده و ارزون انتخاب کنین تا قیمت محصولتون خیلی بالا نره. اما اگه مشتریاتون پولدارن و از شهرهای بزرگ خرید می‌کنن، بسته‌ بندی خیلی مهمه و می‌تونین از یه بسته‌بندی شیک و گرون استفاده کنین. به عبارت دیگه، باید بین قیمت و کیفیت بسته‌بندی تعادل برقرار کنین و بسته‌بندی رو جوری انتخاب کنین که با سلیقه و جیب مشتریات همخوانی داشته باشه.

بسته بندی میوه خشک برای راه اندازی فروش اینترنتی میوه خشک

 

برای فروش میوه خشک سعی کنین به صورت نیچ کار کنید

دنیای میوه‌های خشک مثل یه بازار بزرگ می‌مونه که پر از میوه‌های رنگارنگ و خوشمزه‌ست. از سیب و زردآلو و گلابی بگیر تا انبه، کیوی و موز، هر کدوم یه طعم و خاصیت خودشون رو دارن. حالا یه سوال مهم برای کسایی که می‌خوان تازه وارد این کار بشن پیش میاد: "کدوم میوه خشک رو برای شروع کار انتخاب کنیم؟" بهترین کار اینه که یه تخصص خاص برای خودتون انتخاب کنید. مثلا می‌تونید فقط روی میوه‌های خشک استوایی مثل انبه و آناناس تمرکز کنید، یا اینکه سراغ میوه‌های خشک سنتی مثل سیب و زردآلو برید. مطمئن باشید که تخصص داشتن توی هر کاری، رمز موفقیت شماست.

نیچ کار کردن برای راه اندازی فروش اینترنتی میوه خشک

 

کلام آخر

توی این مقاله یاد گرفتیم که چطور میشه از فروش میوه خشک، چه حضوری و چه آنلاین، پول درآورد. از اینکه میوه ها رو از کجا تهیه کنیم و چطور خشکشون کنیم تا بسته بندی و بازاریابی، همه چی رو با هم بررسی کردیم. حالا اگه شما هم دوست دارید میوه خشک رو به صورت آنلاین بفروشید و یه کسب و کار راه بندازید، ما پیشنهاد می‌کنیم که اول با طراحی یه سایت خفن و بررسی هزینه طراحی سایت فروشگاهی شروع کنین.

دیدگاه خود را بنویسید

آدرس ایمیل شما به دیگران نمایش داده نمیشود*

تاکنون دیدگاهی در مورد این مطلب ثبت نشده است!