دقیقا نمیدونید چه امکاناتی رو لازم دارین؟
اگه با این هدف میخواین برای کسب و کارتون یه فروشگاه اینترنتی طراحی کنین که صرفا به مشتریهاتون بگین: "ما هم وب سایت داریم"، پلن شماره یک براتون مناسبه و نیازی هم نیست هزینه بیشتری پرداخت کنین. در واقع پلن شماره یک صرفا کمک میکنه که پرستیژ کسب و کارتون حفظ بشه.
البته پلن شماره یک تمام امکانات رایج سایتهای فروشگاهی رو داره اما خب مساله اینجاست که اگر یک شخص غریبه وارد سایتتون بشه، امکاناتی که باعث بشن اون شخص برای خرید ترغیب بشه رو نداره.
اما اگه با هدف درآمدزایی تصمیم گرفتین فروشگاه اینترنتی خودتون رو راه اندازی کنین دیگه قضیه فرق میکنه. تو این حالت باید وب سایتتون علاوه بر امکانات رایج فروشگاهی، یک سری قابلیتهای دیگه هم داشته باشه تا بتونه غریبهها رو به خرید ترغیب کنه. به عنوان مثال میتونین به کاربر اعلام کنین که اگر همین الان تو وب سایت شما ثبت نام کنه، به میزان مشخصی اعتبار رایگان دریافت میکنه. یا حتی میتونین گردونه شانس راهاندازی کنین و هزارتا مثال دیگه که در نهایت باعث میشه کاربر توی دلش اینو بگه «من که میخوام این محصول رو بخرم، خب از این سایت میخرم». در واقع ما به این امکانات اصطلاحا میگیم: بازی پردازی یا Gamification، که کلا تمرکزشون روی درگیر کردن کاربره. که اگر این امکانات رو برای طراحی سایت فروشگاهیتون نیاز داشته باشین، پلن شماره 2 براتون مناسبه.
خب پلن 3 طراحی سایت فروشگاهی برای چه کسایی مناسبه؟
به صورت خلاصه پلن شماره 3 برای کسایی مناسبه که به هر دلیل نیاز دارن بخشهایی از کار براشون شخصی سازی بشه. به عنوان مثال شاید نیاز داشته باشن به جای یک فروشنده، وب سایتشون مثل دیجی کالا چندین فروشنده داشته باشه. یا حتی شاید نیاز داشته باشن در کنار طراحی سایت فروشگاهی براشون یک CRM راه اندازی کنیم و موارد دیگه. که توی چنین شرایطی ما باید وقت بذاریم و متناسب با خواستههایی که دارن براشون کدنویسی کنیم. برای همینه که پلن شماره طراحی سایت فروشگاهی قیمت نداره و عد از مشخص شدن ریز امکانات قیمت نهایی مشخص میشه.
طراحی سایت فروشگاهی ارزان! (مگه داریم؟)
ما برای طراحی سایت فروشگاهی از تکنولوژی ASP.Net و زبان سی شارپ استفاده میکنیم. اما بعضی از شرکتها هستن که با یکسری ابزارهای آماده مثل وردپرس این کار رو انجام میدن. خب مسلما طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس خیلی راحتتر از کدنویسه و به همین دلیل هزینه طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس ارزونتر از حالتی هست که وب سایت کدنویسی بشه. خب شاید این سوال براتون پیش بیاد که وقتی وردپرس ارزونتره، چه کاریه که بریم سراغ کدنویسی؟؟!!
مساله اینجاست که سایتهای وردپرسی برای هر قابلیت نیاز به نصب یک پلاگین دارن تا حدی که این پلاگینها دو مشکل اساسی رو بوجود میارن: اول اینکه باعث میشن وب سایت کند بشه و دوم اینکه گاها پلاگینها با هم تداخل پیدا میکنن و شما مجبور میشین بعضی از قابلیتها و امکانات رو کلا بیخیال بشین.
برای همین ما برنامه نویسا همیشه به این مساله اشاره میکنیم که اگه دنبال یه فروشگاه اینترنتی ساده و ارزون قیمت نیاز دارین، شاید وردپرس گزینه بدی نباشه، اما اگه به فروشگاهی نیاز دارین که بتونه بازدید کنندهها رو به خریدار تبدیل کنه و امکانات بازی پردازی یا Gamification داشته باشه، دیگه وردپرس گزینه خوبی نیست و بهتره برین سراغ کدنویسی.
اگر برای طراحی فروشگاه اینترنتی با شرکت های مختلف تماس گرفته باشین، احتمالا متوجه شدین که تعرفهها خیلی با هم فرق دارن و هر شرکت یک قیمت رو اعلام میکنه. اگر دوست داشته باشین میتونین صفحه
قیمت طراحی سایت فروشگاهی رو یه نگاه بندازین، اونجا کاملا توضیح دادیم که قضیه از چه قراره و چطور میتونین متوجه بشین تعرفهای که اعلام میکنن منطقی هست یا گرونه.