خیلی از کسایی که تصمیم میگیرن برای کسب و کارشون یه فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنن، از انواع فروشگاههای اینترنتی اطلاعی ندارن و فقط میخوان یه وب سایت که بتونن محصولاتشون رو معرفی کنن داشته باشن. در صورتی که 4 مدل فروشگاه اینترنتی وجود داره که تو این مقاله در مورد هر کدومش صحبت میکنیم
میدونستین 4 مدل سایت فروشگاهی داریم؟
خیلی از کسایی که تصمیم میگیرن برای کسب و کارشون یه فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنن، از انواع فروشگاههای اینترنتی اطلاعی ندارن و فقط میخوان یه وب سایت که بتونن محصولاتشون رو معرفی کنن داشته باشن. در صورتی که 4 مدل فروشگاه اینترنتی وجود داره که تو این مقاله در مورد هر کدومش صحبت میکنیم.
فروشگاه اینترنتی B2C
واژهی B2C مخفف عبارت Business to Consumer هست یعنی ارتباط کسب و کار با مشتری.
روال کار این مدل فروشگاههای اینترنتی به این صورته که یک فروشگاه اینترنتی محصولات خودش رو درج میکنه و مصرف کننده نهایی به صورت خرده محصولات رو خریداری میکنه. پس اگه مشتریهای وب سایت شما قراره مردم عادی باشن که به صورت خرده ازتون خرید میکنن، شما به طراحی فروشگاه اینترنتی B2C نیاز دارین. (اکثر فروشگاههای اینترنتی ایران از همین مدل هستن)
فروشگاه اینترنتی B2B
واژه B2B مخفف عبارت Business to Business هست، یعنی ارتباط بین کسب و کار با کسب و کار.
روال کار فروشگاههای اینترنتی B2B به این صورته که اصولا مشتریهای وب سایت دیگه مردم عادی نیستن. به عنوان مثال یک گارگاه تولیدی رو در نظر بگیرین که فقط به صورت عمده میفروشه و فروش به صورت تکی نداره. پس اگه شما هم به چنین فروشگاهی نیاز دارین، باید فروشگاهتون رو به صورت B2B طراحی کنین و یک سری امکانات که برای خرید عمده نیاز هست رو داخل وب سایتتون لحاظ کنین.
فروشگاه اینترنتی C2C
واژه C2C مخفف عبارت Customer to Customer می باشد یعنی ارتباط بین مشتری با مشتری.
روال کار فروشگاههای اینترنتی C2C به این صورته که داخل یک وب سایت، تمام کسایی که محصولی برای فروش دارن، محصولات خودشون رو درج میکنن و مصرف کننده نهایی به صورت آنلاین یا آفلاین خرید خودش رو انجام میده. به عنوان مثال وب سایت دیوار یا شیپور به صورت C2C طراحی شدن. اصولا فروشگاههای اینترنتی C2C امکان خرید محصول به صورت آنلاین رو ندارن و به صورت آگهی محور کار میکنن (اما نه همیشه)
فروشگاه اینترنتی دراپ شیپینگ (Drop Shipping)
اگه تصمیم دارین برای خودتون آنلاین شاپ راه اندازی کنین اما برای تامین کالا به هر دلیل مشکل دارین، میتونین مدل کسب و کارتون رو به صورت دراپ شیپینگ انتخاب کنین.
روال کار به اینصورته که اول یه فروشگاه اینترنتی طراحی میکنین و شروع میکنین به محتواگذاری تا زمانی که این وب سایت از طریق گوگل ورودی بگیره. همزمان با محتواگذاری لازمه تامین کنندههایی رو پیدا کنین که قبول کنن محصولاتشون رو داخل وب سایتتون درج کنین و اگر خریدی انجام شد، خودشون برای خریدار ارسال کنن. در واقع اینجا دیگه حتی دغدغه بسته بندی و ارسال رو هم ندارید.
خب رسیدیم به آخر مقاله ، تو این مقاله در مورد انواع سایتهای فروشگاهی صحبت کردیم. احیانا اگه سوال دارین میتونین بپرسین. اصولا منو اینجاها میتونین پیدا کنین:
پیج اینستاگرام: reza_khani_webdesign
آدرس وب سایت: www.webnotech.info
شماره تماس: 021-91030932
شماره موبایل: 09172459451 – 09196558015
واتساپ: 09172459451
اگه بخوای میتونی "پی دی اف" این مطالب رو داشته باشی